Редовна читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията, за да разкаже за

...
</TD
>Редовна читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията, за да разкаже за
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Животът ми омръзна, не можем да се измъкнем от лай*а!

Редовна читателка на  Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията, с цел да опише за непрекъснатите поправки, които би трябвало да търпи в продължение на години. Жената е претърпяла освен стеснение от промяната на инфраструктурата, само че и твърди, че с години са останали без канализация поради строителните действия. Ето какво показа дамата:

" Четири години поправки след поправки на регион " Централен ", наливат се едни наши пари от горната страна, в този момент вършат различен план, трошат остарялото, вършат ново, към този момент ми омръзна. Потънахме в лайна, нямаме питейна вода. "

По думите ѝ през годините е пускала тъжби към регион " Централен ", към огромна община и никой " не се вясва тука ". Няма кой да съблюдава машините компаниите какво вършат.

" Това, което предходната година се построи, в този момент се разрушава, с цел да се направи на ромите да им е по-удобно. Четири години не можем да се измъкнем от лайна ", твърди пострадалата. " Никой не ни обръща внимание, а машините трошат всичко, което се направи предходната година, качват се по тротоарите, бордюрите. "

Тя посочи, че става въпрос за улица " Балкан " 2 А до 31, където камионите минават през направеното, с цел да обезпечат строителните материали, с машините " удрят на хората терасите ". " Постоянно приказвам с техника, той приказва с служащите. Животът ми омръзна, вършат какво си желаят. До ден-днешен единствено се разрушава. Разрушиха ни канализацията, с помощта на ВиК я оправихме и сега разрушават това, което върших три години.

Потърпевшата изясни, че три години непрестанно са викали ВОМ-а, с цел да отпушва канализацията, тъжби, в този момент същият проблем го имат съседи до тях.

" Ние живеем безусловно във фекалии, с този нов план още повече разрушават това, което едвам оправихме. 40 години живяхме без улица и бяхме съвършени. С тия планове ни върнаха не знам в кой век обратно и всеки си трансферира топката - единият кмет трансферира жалбата на другия. Не сме получили нито един отговор. Ходене до ВиК до аномалия, ВиК споделя: " Това не е наш казуса " и се въртим в един обаян кръг ", жалва се дамата:

" Сега сега машината е върху новата шахта за отходните води, която с 300 зора издействах от ВиК, те отгоре млатят машината. Аз съм поставила едно трупче, тъй като и кметът, и техникът споделиха, че не би трябвало да влиза тук огромна машина. "

Кметът на регион " Централен " изясни, че е отговарял на всяка една тъжба.

" Там, където има проблеми, персонално ревизирам каква е обстановката и беседвам с жителите, с цел да можем навреме да отстраним нередностите дружно с другите институции ", успокои районният кмет.

Той напомни, че по контракт и съгласно закона за устройство на територията, в случай че компанията, която извършва строителни действия, унищожи или направи нещо, което да повреди общинско или частно имущество, то се възвръща за нейна сметка.

Стаменов посочи, че по време на ремонтните действия са изникнали много проблеми, които са били отстранявани навреме, взаимно и с ВиК сдружението.

Той разяснява още, че планът, по който се работи, е по оперативна стратегия " Региони в напредък " и има съответните условия за работа, а възложител е община Пловдив. 

" От другата страна, на ул. " Балкан " построяваме детска площадка, на ул. " Райно Попович " увеличихме паркинга, в допълнение на една от алеите подсилихме подложката, тъй като оттова може да се наложи да минават по-тежки коли. Специална скоба попречва прекосяването на коли. тъй че няма мотиви за терзание, въпреки всичко работим, с цел да може регион " Централен " да придобие по-добър тип и да бъде по-добро място за живеене ", заключи Стаменов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР